De provincie werkt aan een permanente oplossing tegen het onderlopen van de Zeeweg in Bergen. Na de hoosbuien van dinsdagavond en dinsdagnacht moest de binnenbocht bij de Schaapskooi weer worden afgezet. Het verkeer wordt zoals voorheen geregeld met tijdelijke verkeerslichten.

Al sinds begin dit jaar zijn er problemen met water in de binnenbocht van de Zeeweg bij de Schaapskooi. Er lag een grote plas op de weg en er was vorst voorspeld. Voor de zekerheid werd de binnenbocht afgezet. Die afzetting stond ruim een halve week. Ruim een maand later moest de binnenbocht opnieuw worden afgezet. De overlast werd erger, dus is een week later een pomp ingezet. Eind maart werd een waterkering gebouwd, en zijn pompen en een tankwagen met een waterzuiger ingezet, maar het mocht allemaal niet baten. Pas halverwege mei was het water voldoende gezakt om de binnenbocht weer vrij te geven.

Maar ja, een etmaal met hoosbuien en de bocht lag weer half onder. Mede doordat er voor dit weekend weer behoorlijk wat is voorspeld, is nog niet duidelijk wanneer de binnenbocht weer vrij kan worden gegeven. (foto: Provincie Noord-Holland)
Pin It
Bekeken: 434x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/