De Zeeweg bij Bergen is weer volledig open. Vrijdagmiddag is de afgezette rijstrook ter hoogte van de Uilenvangerweg weer vrijgegeven. De wateroverlast zorgt voor geen problemen meer. Het is nog niet duidelijk of de provincie nader onderzoek gaat doen om eventuele toekomstige waterproblemen te voorkomen.

Begin van de week was een stuk van de Zeeweg ter hoogte van de Uilenvangerweg ondergelopen. De provincie denkt dat de oorzaak lag bij de hoge grondwaterstand, als gevolg van de vele regenval in de afgelopen maanden. In Bergen aan Zee kwam de Kerkstraat volledig blank te staan en heeft de brandweer het water naar zee gepompt. Met het oog op de vrieskou werd besloten om het ondergelopen deel van de Zeeweg af te zetten, zodat er geen ongelukken zouden gebeuren. De verkeerssituatie werd met tijdelijke verkeerslichten geregeld. Dat is nu niet meer nodig.

Natte perioden zoals de laatste paar maanden zijn vaker te verwachten, dus provincie zet in op een toekomstbestendige infrastructuur. Een woordvoerder laat weten dat zal worden onderzocht of de afwatering in de bocht moet worden verbeterd. (foto: Pixabay / Sourabh Yadav)
Pin It
Bekeken: 569x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/