Missie van Streekstad Centraal:

De kapstok voor de missie is gelegen in de Mediawet, namelijk in de missionaire opdracht van het realiseren van wat ‘Lokaal Toereikend Media Aanbod’ wordt genoemd. Die wettelijke missie van Streekstad Centraal is:
•    Het zorg dragen voor een onafhankelijke nieuws- en informatievoorziening aan de lokale
samenleving;
•    Het aanbieden aan de lokale samenleving van een platform voor de productie,
uitwisseling en uitzending van programma’s van ideeën en opinies;
•    Het stimuleren en faciliteren van de lokale samenleving (mensen, groepen, organisaties) om zelf direct publieke content te produceren en voor uitzending ter beschikking te stellen.
Het ‘hogere doel’ hierbij is het versterken van de maatschappelijke cohesie, democratie, informatisering, emancipatie en participatie van burgers in hun eigen leefomgeving.

 

Ambities van Streekstad Centraal:

Streekstad Centraal wil meer zijn dan alleen een omroep of een media-instelling met een multimediaal karakter. Wij staan midden in de regio, een regio die gevormd wordt door bestuurlijke en cultuurhistorische ontwikkelingen en tradities die daaruit zijn ontstaan. Streekstad Centraal wil alle aspecten voor het voetlicht brengen, waardoor wederzijds respect en erkenning ontstaat voor de wijze waarop het individu of een groep van mensen ergens vorm en inhoud aan geeft.

De medewerkers zijn het grootste kapitaal van Streekstad Centraal. Zij worden, daar waar nodig en voor zover mogelijk, ondersteund door vrijwilligers. De vrijwilligers krijgen op hun beurt de kans hun ‘skillset’ aan te scherpen en uit te breiden door de coaching van de vaste medewerkers, en de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen en opleidingen. Mede om dat te kunnen maximaliseren is Streekstad Centraal een exclusief mediapartnerschap met regionale omroep NH Media aangegaan, en is er een strategische samenwerking met streekomroepen Noordkop Centraal en Regio Noordkop.

Pin It
Bekeken: 24936x
https://147.139.211.126/ https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/