Als je rustig rijdt gaat het misschien nog wel; de binnenbocht van de Zeeweg bij de Schaapskooi in Bergen nemen. Maar net als een week of zeven geleden, vindt de provincie dat toch te onveilig. Inmiddels staan er weer een afzetting en verkeerslichten om mensen langs de grote plas te dirigeren.

De bewuste bocht in de Zeeweg is een laag punt in het duingebied. En zoals iedereen wel weet, zoekt water zijn weg omlaag onder dwang van de zwaartekracht. Dat zorgde er begin januari voor dat de binnenbocht onder water kwam te staan. Het bleef sindsdien een natte plek - wandelaars zonder laarzen aan moeten het voetpad aan de overkant nemen - maar verkeer kon wel weer veilig door die bocht. Tot het afgelopen weekend weer veel regende.

Provincie Noord-Holland, eigenaar en beheerder van de Zeeweg N510, heeft het weggedeelte afgezet voor zo lang als nodig. Er volgens een woordvoerder gekeken naar eventuele permanente oplossingen.
Pin It
Bekeken: 877x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/