Alkmaar, 30 april 2014. Dinsdagavond was de eerste rugbytraining van de zes weken durende cursus bij de Alkmaarse Rugbyclub. Iedereen die een meer dan gemiddelde interesse heeft in rugby krijgt gedurende die zes weken de kans om de sport van heel dichtbij mee te maken. Aan het einde van de cursus heeft iedere deelnemer de kans om door te stromen naar een regulier team. De sport wordt niet alleen beoefend door potige mannen. Sterker nog,  deze training was vooral bedoeld om dames te werven. Dat er interesse in de sport is bleek uit de ruime opkomst van zowel mannen als vrouwen.

De trainingen worden gegeven door Ginny Hamilton, die zelf op nationaal niveau heeft gespeeld. De komende twee jaar organiseert de Alkmaarse Rugbyclub in totaal zes van deze introductiecursussen.

 

Pin It
Bekeken: 1283x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/