Alkmaar, 30 april 2014. Sinds één januari kunnen kinderen met met autisme of een andere aanverwante stoornis meedoen aan het kinderkookcafé in Autstekend, gevestigd aan de Oudegracht in Alkmaar. Het pand is door ondernemer Rob de Vries geheel opgeknapt. In het voormalig krantendepot is dankzij donaties letterlijk alles vernieuwd: van de riolering tot de elektra en de plafonds en vloeren zijn aangepakt. Ook de gevelborden werden opgeknapt en daar waren volgens Rob de Vries de buurtbewoners en andere ondernemers vooral erg blij mee. Het pand zag er weer fris en mooi uit.

Op Dichtbij.nl valt te lezen dat juist die nieuwe gevelborden een doorn in het oog zijn van de gemeente. Vorige week ontving Autstekend een brief waarin geëist wordt dat Rob de borden binnen twee weken verwijderd. Als hij dit niet doet, zal hij een dwangsom moeten betalen. De ondernemer geeft aan dat hij best precariorechten wil betalen, maar dat de gemeente niet moet zeuren dat het niet mooi is. Hij is van plan om rustig af te wachten en het er op aan te laten komen. Zowel de politieke partijen OPA als D66 hebben Rob hulp aangeboden in de zaak.

Pin It
Bekeken: 1707x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/