Van een afstand ziet het er onschuldig uit. Maar het is verre van onschuldig. Voor de deur van de inmiddels beruchte woning in de Lekstraat staan twee flesjes. In de flesjes zit een brandbare vloeistof. En bij beide flesjes is er zwaar vuurwerk aan vastgeplakt, waarschijnlijk een Cobra 6. Inderdaad, het is opnieuw een poging om een explosie en brand te veroorzaken. (tekst gaat verder onder de foto)

En zo ziet dat er uit bij een aanslag: twee flesjes met een brandbare vloeistof en een Cobra daar aan vast geplakt (foto: Streekstad Centraal)


Maar opnieuw doet de pal voor de deur van de woning geplaatste camera zijn werk. De poging wordt gespot. De politie komt razendsnel ter plaatse. Paniek bij de uitvoerders van de aanslag, In ieder geval één gaat er te voet vandoor. Een ander probeert met de auto weg te komen maar ziet het pad van zijn ontsnapping prompt geblokkeerd door een politiebus. Vlak daarna heeft de 19-jarige bestuurder handboeien om en wordt zijn auto doorzocht. En wordt er een Burgernetbericht met een signalement uitgestuurd. (tekst gaat verder onder de foto)

Binnen 24 uur wordt er opnieuw een aanhouding verricht. En wordt weer een explosie voorkomen. (foto: Streekstad Centraal)


De bewoners reageren onthutst. Alweer een aanslag? Binnen een dag? De verbazing en angst zijn goed te begrijpen. De woning is al even gesloten en de bewoner verblijft elders. Waarom dan toch weer een aanslag? Wellicht is het provocatie richting het Openbaar Ministerie of de politie. De extra maatregelen bewijzen gelukkig hun meerwaarde. De politie heeft de gevluchtte verdachte nog niet kunnen achterhalen.
Pin It
Bekeken: 2772x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/