Opnieuw is een aanhouding verricht in de reeks explosies die Alkmaar teistert. En is waarschijnlijk een nieuwe explosie voorkomen. De aanhouding is te danken aan de extra maatregelen die afgelopen week zijn ingegaan. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd via de nog maar net in de Lekstraat geplaatste camera's gezien dat iemand zich ophield rond de woning waar eerder aanslagen op zijn gepleegd.

Een snelle actie zorgde ervoor dat agenten de man konden aanhouden en, zoals gezegd, waarschijnlijk een nieuwe explosie wisten te voorkomen. Op aanwijzingen vanuit de 'cameracontroleruimte' kon ook het voorwerp dat vlak voor de aanhouding in de bosjes was gegooid snel worden gevonden. Het bleek te gaan om in ieder geval een plastic zakje met daarin een Cobra 6. Illegaal en zwaar vuurwerk dat dat vaak als explosief wordt ingezet.

De verdachte is afgevoerd en er is ter plaatse is sporenonderzoek gedaan. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de Cobra afgevoerd. Eerder werd ook al een 24-jarige Rotterdammer aangehouden in verband met de Alkmaarse explosies.
Pin It
Bekeken: 2591x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/