Niet lang na de indringende oproep van de burgemeester Anja Schouten ging het toch weer mis. In de nacht van dinsdag op woensdag is een explosief afgegaan op de Baansingel in Alkmaar. De politie was kort na de explosie ter plaatse en slaagde erin een verdachte aan te houden. Het gaat om een 24-jarige man uit Rotterdam.

De politie kreeg rond 00:30 melding van een ontploffing in de Baansingel. Die zou ook voor schade aan een voordeur hebben gezorgd. Een getuige kon vervolgens helpen bij het arresteren van de verdachte, laat de politie weten.

Of de man ook van de overige aanslagen in woonwijken verdacht wordt is niet duidelijk. Er zal verder onderzoek worden gedaan en de verdachte zelf zal worden gehoord. Hij zit nog  vast.

Inmiddels zijn naar aanleiding van een uitzending van Opsporing Verzocht en andere opsporingsberichtgeving meerdere tips binnengekomen over de andere explosies in de stad, schrijft NH, mediapartner van Streekstad Centraal. De politie doet nogmaals de oproep aan getuigen van deze of andere explosies om contact op te nemen. Ook wie camerabeelden heeft of andere informatie kan helpen, benadrukt de politie: "Samen kunnen we dit fenomeen stoppen".
Pin It
Bekeken: 1186x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/