Alkmaar, 08 oktober 2013. Bij een ongeval met twee speedboten in het Noordhollands Kanaal zijn dinsdagmiddag 6 mensen gewond geraakt, waarvan twee kinderen. De kinderen zijn gewond geraakt aan hun gezicht. Het gaat om botsing tussen een civiele speedboot en een speedboot (Zodiac) van de Koninklijke Marine. De boten voeren in het Noordhollands Kanaal bij de Kanaalkade vanwege 8 oktober demonstraties voor het publiek. Hoe de twee botsing in botsing hebben kunnen komen is nog niet bekend, de politie en de Koninklijke Marechaussee zijn een onderzoek gestart. Meerdere ambulances werden naar het ongeval gestuurd, alle zes gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een woordvoerder van de marine is de 27-jarige stuurman van de marinezodiac 'mentaal geknakt' door wat er gebeurd is. Na het ongeval zijn de demonstraties stopgezet.

UPDATE: De twee kinderen met gezichtsverwondingen zijn beiden 10 jaar oud. De twee andere kinderen aan boord van de Marine Zodiac waren 5 en 8 jaar oud en de volwassene was hun vader. Alle vijf komen zij uit Alkmaar. De eigenaar van de andere boot is een 31-jarige Alkmaarder. Aan boord waren nog drie volwassenen en een kind. Zij bleven allen ongedeerd.

 

Pin It
Bekeken: 2679x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/