Alkmaar, 05 oktober 2014. Woensdag 19 november, de dag van de Alkmaarse gemeenteraadsverkiezingen, kruipt steeds dichterbij. De spanning binnen de partijen die aan de verkiezingen meedoen neemt toe. En omdat de verkiezingen door de fusie met Schermer en Graft-De Rijp op een andere dag vallen dan in de rest van het land, zijn er landelijk kopstukken beschikbaar om de Alkmaarse afdelingen te ondersteunen. Zaterdag kwam het D66 campagneteam samen voor de aftrap van de D66 campagne en daar waren ook landelijk fractievoorzitter Alexander Pechtold en tweede Kamerlid Pia Dijkstra bij. Om 11:00 werd in De studio het verkiezingsprogramma gepresenteerd, waarna lijsttrekker Elly Konijn samen met Alexander Pechtold en Pia Dijkstra de straat opging.

Na geflyerd te hebben in het centrum van Alkmaar verplaatste het team zich naar Schermer en Graft-De Rijp. Onder de thema’s “Alkmaar is er voor de inwoners”, “Alkmaar als economisch hart van Noord-Holland-Noord” en “Alkmaar Groen, Groener, Groenst” maakte D66 bekend waar zij voor staat en wat zij de komende jaren wil bereiken in Alkmaar.

 

Pin It
Bekeken: 1427x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/