Bergen aan Zee, 3 oktober 2014. Donderdagmiddag heeft een echtpaar een overleden man gevonden tijdens hun wandeling in de duinen bij Bergen aan Zee. Het echtpaar liep in het PWN-gebied in de omgeving van de Verbrandepanweg toen zij het levenloze lichaam vonden. De politie weet nog niet wie de overleden man is en vermoedt dat de man zichzelf van het leven beroofd heeft.

Het gaat om een blanke, slanke man met heel kort blond stekeltjes haar. Zijn leeftijd wordt geschat op 20 tot 30 jaar. Hij heeft een lengte van 1.80 tot 1.85 meter. Hij had een zwarte lange broek waarvan het merk niet bekend is. Witte Puma sokken, grijs/rood grof geblokt overhemd van Soho en nette bruine leren schoenen van AM maat 43. Hij had verder een portemonnee bij zich met vijf euro muntgeld en een klein zakmesje met het opschrift ‘PTT Post’.

De politie Alkmaar is op zoek naar getuigen die de overleden man herkennen aan het signalement of mensen in hun omgeving missen die aan het signalement voldoen. De politie is te bereiken op telefoonnummer 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 1915x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/