Alkmaar, 3 oktober 2014. Op 24 oktober organiseert Alkmaar Sport weer een sportverkiezing. De sportman, - vrouw, -coach, -ploeg, het sporttalent en de aangepaste sporter van het seizoen 2013-2014 worden bekend gemaakt in sporthal de Hoornse Vaart. Dit jaar is de verkiezing niet alleen voor de atleten uit het huidige Alkmaar, maar ook voor de sporters uit de toekomstige Alkmaarse gemeenten Graft-de Rijp en Schermer.

In Alkmaar is de sportverkiezing inmiddels traditie geworden. Elk jaar worden in verschillende categorieën waarderingsprijzen toegekend aan Alkmaarders of Alkmaarse verenigingen die op hoog niveau gepresteerd hebben. Ook dit jaar zijn er weer veel sporters en verenigingen die met hun prestaties op nationaal en internationaal niveau Alkmaar Sportstad op de kaart weten te zetten.

Op de verkiezingsavond wordt ook aandacht besteed aan de talenten van de regionale trainingscentra in Alkmaar en aan de talenten die meegaan naar de International Children’s Games in Australië. Daarnaast ook nog degene die zich kwalificeren voor de ICG in Alkmaar in 2015.

Inloop is vanaf 19.00 uur en aanvang vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis maar aanmelden is wel noodzakelijk. Kijk voor meer informatie op de website van Alkmaar Sport.

Pin It
Bekeken: 955x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/