Alkmaar/Egmond, 03 september 2014. Op de Hoeverweg tussen Alkmaar en Egmond zijn vrijdagmiddag rond 14.45 uur vier gewonden gevallen bij een zwaar verkeersongeval. De bestuurder van een Renault Mégane was op weg richting Alkmaar en kwam door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. Hier reed op dat moment een Duitse bestelwagen. De beide bestuurders konden een ongeval niet meer voorkomen en ramden elkaar frontaal. Bij de botsing raakten twee van de vier slachtoffers dusdanig gewond dat er een traumateam bij geroepen werd. Ze zijn allen met onbekend letsel afgevoerd naar het MCA. 

De Hoeverweg is terwijl de hulpdiensten in actie waren afgesloten geweest voor alle verkeer. Het verkeer dat stil stond richting Alkmaar is na enige tijd via het fietspad langs de werkzaamheden geleid. De Verkeer Ongeval Analisten van de politie onderzoeken de toedracht. (foto's: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 1312x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/