Alkmaar, 03 oktober 2014. Jong Oranje-coach Adrie Koster heeft zijn selectie van 23 spelers bekendgemaakt voor de twee cruciale EK-play-off wedstrijden tegen Jong Portugal. Debutanten in de selectie zijn aanvallers Anwar El-Ghazi (Ajax), Wout Weghorst (Heracles Almelo) en keeper Sonny Stevens (FC Twente). Dat betekent dat er geen AZ-spelers in de selectie zijn opgenomen.

Jong Oranje begint met een thuiswedstrijd op donderdag 9 oktober om 18.30 uur in het AZ-stadion. Vijf dagen later op 14 oktober spelen de talenten in Pacos de Ferreira (Portugal) de return om 18.00 uur Nederlandse tijd. De winnaar van dit tweeluik plaatst zich voor het EK 2015 in Tsjechië. Naast Nederland en de Portugezen strijden nog twaalf landen in deze finale play-off ronde voor de resterende zeven plekken op het eindtoernooi. Tsjechië is als organisator en thuisland automatisch geplaatst voor het EK in 2015.

De kaartverkoop voor de interland tegen Portugal is in volle gang. Ruim 7.000 tickets zijn reeds verkocht. Kaarten zijn verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop op OnsOranje.nl, bij Primera en het Fancentrum in het AZ-stadion. Het betreft vrije verkoop, er is dus geen clubkaart nodig. De toegangsprijs is € 8,00. Voor groepen zoals verenigingen, elftallen en scholen, geldt een actietarief. Wie met tien of meer personen de interland bezoekt, betaalt € 5,00 per kaartje. Het bestelformulier van deze groepenactie is te vinden in de KNVB ticketshop (OnsOranje.nl).

Pin It
Bekeken: 1057x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/