Alkmaar, 02 oktober 2014. Koekenbier aan de Kennemerstraatweg leek bijna te klein en iedereen leek overdonderd door de enorme opkomst. Na een jaar van voorbereiding en gesprekken komt Stichting Superstar theaterproducties naar buiten met een gedurfd en prachtig plan: een Alkmaarse vertolking van het Legendarische Jesus Christ Superstar. Deze 'heilige Graal' onder de musicals is sinds de oorsprong in de jaren 70 al ontelbare keren vertolkt en opgevoerd. De uitvoering waar Alkmaar kennis mee gaat maken gaat voor geen van die uitvoeringen onderdoen want alles aan deze musical ademt 'groots'. De plaats van uitvoering, het aantal acteurs, de realisatie van de muziek. Alles. Woensdagavond was ook het moment waarop de hoofdrolspelers bekend werden gemaakt.

De rol van Jezus zal vertolkt worden door George Beentjes. George is zelf een groot fan van Jesus Christ Superstar en draaide als kind de elpee al grijs. In 2003 speelde hij al een keer de rol van Judas en in 2011 de rol van Jezus. Maarten Kos kruipt in de huid van Judas. Maarten speelt al 20 jaar in musicals. hij heeft vijftien jaar geleden voor het eerst Jezus gespeeld in Jesus Christ Superstar. Maria wordt gespeeld door Diana Hof, die haar hele leven al in diverse bands en muziekgroepen zingt, en op dit moment de vrouwelijke hoofdrol speelt in de musical Tommy van Theatergroep Horizon.

 

Pin It
Bekeken: 3603x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/