ADVERTORIAL. Het afhandelingsproces van een hypotheekadvies is vaak onnodig ingewikkeld en te duur. Dat stelt directeur Arthur Abbink van de Arthur Abbink Adviesgroep in heerhugowaard.  bemiddelt al twintig jaar in hypotheken. Het duurt soms weken voor een hypotheek rond is en de kosten hiervoor kunnen oplopen tot € 3.000 of meer. Vanuit de ervaring die Abbink de afgelopen 20 jaar heeft opgedaan is hij er van overtuigd dat een hypotheektraject met de inzet van moderne middelen aanmerkelijk sneller en goedkoper kan. Daarom is een online hypotheekmodule ontwikkelt waarbij zelfs gebruik gemaakt wordt van een webcam. Veel zaken kunnen klanten daardoor gratis regelen via die module: Is kopen voor mij wel zo voordelig? Of kan ik beter huren? Wat is de maximale hypotheek die ik kan krijgen? En wat zijn dan de maandlasten?

En wanneer er dan toch behoefte is aan persoonlijk advies kan er een afspraak ingepland worden via de website. Dit nieuwe concept biedt de mogelijkheid om een scherpe prijs toch te kunnen combineren met een optimale service. Commercieel Directeur Ed Kas: “Veel klanten uit het hele land hebben dit inmiddels ontdekt en waarderen onze service enorm, dat merken we aan de vele goede referenties op Independer. Voor het afsluiten van een hypotheek hoeft niemand dus voortaan de deur meer uit. Niet meer naar een kantoor voor advies, geen oppas voor de kinderen regelen en geen parkeerproblemen. Gewoon met eigen pc, via een webcam en op een moment dat het uitkomt. Ook 's avonds en op zaterdag".

Nieuwsgierig? Kijk snel op www.abbink-adviesgroep.nl. om tegen de scherpe prijs (vanaf € 975) de hypotheek te regelen.

Pin It
Bekeken: 1901x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/