De Rijp, 01 oktober 2014. De finalisten van de TLN Ondernemersprijs zijn bekendgemaakt en Erik Boots Transport uit De Rijp maar zich een van de drie gelukkigen noemen in de egorie 'kleine bedrijven'. In de sector Transport & Logistiek zijn er veel mooie ondernemers die intensief bezig zijn met hun bedrijf. Zij ondernemen, ontwikkelen, innoveren en nemen risico’s. Met de TLN Ondernemersprijs worden transport & logistieke bedrijven voor hun inzet beloond.

Op basis van het INK managementmodel zijn totaal negen finalisten geselecteerd. Drie grote, drie middelgrote en drie kleine bedrijven. Selectie is gedaan op basis van criteria als leiderschap, beheer van middelen en processen, omgang met personeel en klanten en aandacht voor verbeteren en vernieuwen in het bedrijf. Dekra Certification, een organisatie voor onafhankelijke beoordelingen en certificering in o.a. de sectoren mobiliteit, transport en logistiek, bezoekt alle finalisten voor een uitgebreide audit en rapportage.

Op 22 november wordt de TLN Ondernemersprijs uitgereikt door Corien Wortmann, vice-voorzitter Europese Volkspartij, voormalig CDA-Europarlementariër en vice-voorzitter EVP-fractie in het Europarlement voor financiën, economie, transport en milieu. Wortmann is voorzitter van de jury en wordt bijgestaan door Koos Burgman, directeur BOVAG en Leendert-Jan Visser, directeur MKB Nederland.

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven en logistiek dienstverleners. De vereniging heeft circa 5.500 leden en vertegenwoordigt het merendeel van de bedrijven in de sector wegtransport en logistiek.

Pin It
Bekeken: 1469x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/