Alkmaar, 29 september 2014. Met een enthousiaste lezing lanceerde oud-minister van Financiën Jan Kees de Jager 'Flight 2014', het programma Ondernemen & Leidinggeven voor managers van de bedrijven EFC Filtration, Jonell Eurasia, Service Centrum Alkmaar en Eldebe Beheer. Bij de kick-off van Flight 2014 gingen de acht deelnemers letterlijk de lucht in. Met een spannende helikoptervlucht boven Alkmaar zagen zij de regio vanuit een ander perspectief.

Dat is precies wat ondernemer Leo den Brok (Eldebe Beheer BV) voor ogen heeft met het managementprogramma voor de leidinggevenden van zijn bedrijven: een nieuw perspectief bieden om beter samen te werken en ook internationaal meer te bereiken. De managers krijgen de komende periode een maatwerkopleiding aangeboden. Ook de andere medewerkers van deze bedrijven gingen mee voor een korte vlucht en konden bijvoorbeeld hun eigen buurt en huis vanuit de lucht zien. Een unieke ervaring die kenmerkend is voor de bevlogenheid waarmee deze Alkmaarse bedrijven opereren. 

De gemeenschappelijk noemer van deze bedrijven is dat zij industriële filters leveren, waardoor bijvoorbeeld bier helder is. Los van het leveren van filters draait het tegenwoordig steeds meer om advisering. Klanten ontzorgen en continuïteit in hun bedrijfsprocessen bieden met totaaloplossingen voor lucht-, gas- en vloeistoffiltratie. Door deze oplossingen wordt er schoner en veiliger geproduceerd en kunnen bedrijven hun productiemiddelen duurzamer inzetten! 

Foto: Pieter Rol, Bob Tessensohn en Max van Lieshoud van EFC Filtration.

 

Pin It
Bekeken: 1429x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/