Alkmaar, 29 september 2014. Afgelopen weekend vonden de kwartfinales van de Alkmaarse talentenjacht ‘Alkmaars Talent’ plaats in de zaal van muziekschool Artiance. De talentenjacht wordt georganiseerd door het Jeugdcultuurfonds Alkmaar. Zowel professionele jury als publiek waren zeer onder de indruk van het niveau van de jonge zangers, dansers en andere artiesten. 

De 40 acts die de voorrondes van de talentenjacht in juni overleefden, bleken talentvol te zijn op vele verschillende manieren. Naast zangers en dansers stonden er bijvoorbeeld ook een violiste, beatboxer, klassiek ensemble en toneelduo op het podium. De jury, bestaande uit o.a. musicalster Michelle Splietelhof, acteur Faas Wijn en dansschooleigenares Monique Penders, was erg onder de indruk van het hoge niveau van de jonge deelnemers. De band ForTuned en de zangeres Aisha Ali kregen van de jury zelfs een zogenaamd ‘golden ticket’, waarmee zij zich al zeker stelden van een plek in de grote finale van de talentenshow. De overige overgebleven acts moeten eerst nog op voor de halve finale, die plaatsvindt op zaterdag 11 oktober.

Uiteindelijk blijven tien acts over die zich mogen presenteren in de finale van Alkmaars Talent op zondag 2 november in de grote zaal van Theater De Vest. Een jury bestaande uit landelijk bekende artiesten uit de muziek- en acteerwereld zal de deelnemers dan beoordelen. De namen van deze BN’ers worden binnenkort bekend gemaakt.

Door naar de halve finale van Alkmaars Talent, 11 oktober bij Theater De Vest:
Elviera Beumkes, ukelele/zang
Kwartet de Halve Maan, klassiek instrumentaal
Sterre Weldring, gitaar/zang
Joël Buter, beatboxer
MiXuP, dans
Nathanael Levy, piano/zang
Attitude, klassiek ballet
Pastel, toneel
Ramtin Baschardoust, gitaar/zang
Cool Moves, dans
Viyan Murad, dans
Amazing Kids, dans
Marie-Juliette de Niet-Vara, zang
Pien van der Werf, piano/zang
Chris van der Welle, zang
Crazy Moves, dans
Isabelle Smeele, dans
Daphne Kouwets, viool
TwiMS, dans

Er worden binnenkort nog enkele wildcards toegekend

20140929 kwartfinale alkmaars talent

Pin It
Bekeken: 2293x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/