Aalsmeer/Alkmaar, 29 september 2014. Zaterdagavond speelden de dames van DAW in Aalsmeer een wedstrijd die niet snel vergeten zal worden. Vanaf het begin werd er tegen Oceanus behoudend en slim gespeeld om krachten te sparen. DAW kon namelijk deze keer helemaal geen gebruik maken van wisselspelers. Aan het eind van de wedstrijd wist het de tegenstander te kunnen verrassen.

Ondanks een 5-2 tussenstand na twee perioden spelen, bleven de Alkmaarders volhouden en geloven in hun eigen kunnen. Keepster Joy Steemeijer was zeer goed op dreef en stimuleerde de dames daardoor extra bij het opnieuw vinden van aansluiting in het derde kwart (5-4). In het laatste kwart kond DAW nog gas geven en 1 minuut voor tijd de winnende treffer scoren. Daarna was het een kwestie van de 5-6 voorsprong consolideren.

Topscoorder was Saskia Kansen met drie doelpunten, Diane van Schaik scoorde twee keer en Romee Heister nam er ook een voor haar rekening..