Alkmaar, 26 september 2014. Woensdagavond 1 oktober om 20.30 uur is de officiële start van het project ‘Alkmaar op zijn best’ en de productie Jesus Christ Superstar bij te wonen in Grand Café Koekenbier. Wethouder Jan Nagengast zal de rol van Jesus bekend maken, directeur Peter Blaauboer van TAQA Theater De Vest de rol van Judas en Koekenbier eigenaar Jeroen van der Ham de rol van Maria. Verder zal het volledige artistieke team gepresenteerd worden, is er een foto/persmoment en zal er het een en ander over het project getoond en verteld worden.

'Alkmaar op zijn best' is het regionaal, projectmatig bundelen van artistieke kwaliteit in de amateur-podiumkunsten rond een periodieke theaterproductie, ondersteund door, en in samenwerking met lokale overheid, culturele instellingen, het bedrijfsleven en professionals uit het vak, erop gericht om amateurtalent verder te ontwikkelen, artistiek hoogwaardige theaterproducties mogelijk te maken en het aanbod amateurpodiumkunst te verrijken.

Jesus Christ Superstar is de wereldberoemde rockopera met muziek van Andrew Lloyd Webber en tekst van Tim Rice. De toneeluitvoering van Superstar Theaterproducties zal met Pasen 2015 plaatsvinden in de Grote Kerk. Om dat voor elkaar te krijgen is er nog veel mankracht nodig: naast een mannenkoor en een jeugdgroep, kan men ook nog hulp achter de schermen gebruiken. Meer informatie over het project en audities op de website van Superstar Theaterproducties.

Pin It
Bekeken: 2020x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/