Heerhugowaard, 24 september 2014. Vrijdag 3 oktober vindt in Cool kunst en cultuur de eerste voorronde plaats voor de Singer-songwritercontest 2014. Nadat Mikky Zomerdijk vorig jaar de finale won, en dus ook een optreden met Chip Taylor, is de animo weer groot. Cool organiseert samen met jongerencentrum Kompleks de tweede editie van de Singer-songwriterscontest. Afwisselend vinden de voorrondes plaats in Cool en Kompleks, waarna de finale op 12 december plaatsvindt in Cool. De voorrondes starten op 3 oktober en zijn telkens gratis te bezoeken vanaf 20:30 uur. 

De volgende regionale talenten staan in de voorrondes: Jasper Schalks, Anne Groen, Max Misljencevic, Marja Boender, Dan Birch, Kiek Geertse, Valerie Kemp, Amber Kamminga, Annabel van Veen en Stefan Breek. 

De vier eerstgenoemde talenten strijden op 3 oktober al tegen elkaar in Cool. Daarna volgen de andere talenten op 31 oktober en 28 november in nog twee voorrondes in Kompleks. De winnaars van de voorrondes strijden op 12 december samen met de ontvanger van de wild card tegen elkaar in de finale in Cool. De winnaar krijgt studiotijd van Tamminga Music Productions. Ook krijgt hij of zij een optreden bij de voorstelling van Songhunters met Ad Visser, Jim de Groot en JP Den Tex op 8 februari 2015 in Cool.

Pin It
Bekeken: 1480x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/