Alkmaar, 19 september 2014. Opnieuw heeft de gemeente Alkmaar met een geldelijke bijdrage aan ActiefTalent de organisatie van twee voetbaltoernooien mogelijk gemaakt. Behalve de gemeente zelf, tonen ook andere organisaties betrokkenheid. AZ heeft voor de spelers de sporttenues beschikbaar gesteld, twee vestigingen van Jumbo Supermarkten stellen voor spelers en begeleiders op de twee wedstrijddagen de lunches en drinken ter beschikking en Uitzendbureau Agros levert voor de spelers van het Alkmaarse team van ActiefTalent sportschoenen.

Dit jaar vindt zaterdag 27 september op de Paardenmarkt in Alkmaar het 3e Willem Braaktoernooi plaats. Woensdag werd op het AZ - Cruyffcourt in de Daalmeer al een opmaat gespeeld. In een onderling toernooi tussen teams van ActiefTalent, Brijder Verslavingszorg, Exodus, Vast & Verder, DNOdoen, Reakt en Supporters voor Supporters is woensdag uitgemaakt welk team zich kwalificeerde voor het toernooi.

De openingswedstrijd is om 10.30 uur. Later die dag zal samen met een bekende AZ coryfee de officiële kick-off plaatsvinden. Aan het evenement in Alkmaar nemen naast twee Alkmaarse teams ook ploegen deel uit de Dutch Street Cup, en wellicht nog een Belgisch team.

Sinds de oprichting in 2004 begeleidt ActiefTalent mensen met een verslavingsachtergrond. Weer aan het werk komen, participatie en activering zijn de kernactiviteiten van ActiefTalent. Met intensieve begeleiding en coaching worden deelnemers gestimuleerd om in beweging te komen en (weer) mee te doen aan de samenleving. Meer informatie op de website van Actief Talent.

De Dutch Street Cup is een nationaal voetbalprogramma voor mensen die (tijdelijk) buitenspel staan, gericht op participatie en re-integratie. Het programma wordt gesteund door de KNVB, Stichting Life Goals!, het Oranje Fonds, het ministerie van VWS en het Leger des Heils. Meer informatie hierover op de eigen website.

Pin It
Bekeken: 1185x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/