Heerhugowaard, 19 september 2014. Big, Black & Beautiful is één van de meest inspirerende, trendsettende girlpower-groepen van Nederland. Na vier eerdere succesvolle theatertournees zijn Michelle David, Rocq-E Harrell en Lucretia van der Vloot nu terug in de Nederlandse theaters met Big, Black & Beautiful in Concert. Met dit nieuwe theaterconcert wordt het weer genieten van de meest populaire, soulvolle, opzwepende muziek, over-de-top kostuums, pruiken en glamour. Het concert is op vrijdag 26 september te zien in Cool Kunst en Cultuur in Heerhugowaard.

De geweldige zangeressen, begeleid door een topband, pakken groots uit met een show vol muzikale genres; van blues tot gospel, van soul tot pop. Een concert met krachtige up-tempo nummers maar ook ingetogen ballads; een voorstelling waarbij niemand in zijn stoel kan blijven zitten.

Big, Black & Beautiful in Concert wordt het vijfde theaterprogramma van de drie souldiva’s. De eerste voorstelling waarmee zij samen in het theater stonden was A Tribute to the Girl Groups, die in het seizoen 2002/2003 en 2003/2004 te zien was. Na deze eerste theatertour mocht het duidelijk zijn; Big, Black & Beautiful moet je gezien hebben! Nog drie succesvolle theatertournees en een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall volgden. Naast het publiek is ook de media enthousiast over Big, Black & Beautiful. 

NRC: "Er wordt uitgepakt met de ene extravagante outfit na de andere, alles met bijpassende pruik... de zangeressen daveren kriskras door de afgelopen veertig jaar van Girl Group geschiedenis heen..." 
De Telegraaf: “...Big, Black & Beautiful brengt ode aan meidengroepen...wie er bij kan blijven stilzitten moet snel naar een dokter...” 
Het Parool: “...Opzwepende soulmuziek, uitzonderlijke vocale kwaliteiten, het is bijna onmogelijk stil te blijven zitten...”

Meer informatie op de website van Big, Black & Beautiful.

Pin It
Bekeken: 1512x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/