Schoorl, 19 september 2014. Donderdagmiddag rond 17:30 uur zijn bij een verkeersongeval op de N9 twee mensen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde ter hoogte van Schoorl. Een 59-jarige motorrijder die in de richting van Alkmaar reed, merkte te laat dat het verkeer voor hem stilstond. De man uit Bergen remde vol en kwam ten val, waarna hij achterop de auto voor hem botste. Hij liep ernstig beenletsel op en moest met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

De bestuurder van de auto botste door de klap tegen zijn voorligger, maar kwam met de schrik vrij. De 23-jarige Alkmaarse die naast hem zat moest echter met nekklachten eveneens naar het ziekenhuis vervoerd. Na onderzoek mocht zij weer naar huis.

In verband met de opruimwerkzaamheden en het onderzoek was de N9 tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Het verkeer werd omgeleid.

Pin It
Bekeken: 877x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/