Alkmaar, 19 september 2014. In plaats van het terugkeren van de rust, zijn er alleen maar meer vraagtekens boven het AFAS Stadion komen te hangen. Nadat vrijdag de eerste berichten over het vertrek van Marco van Basten als trainer in de media verschenen werden de camera’s en microfoons op Alkmaar gericht. Daar kwam maandag naar buiten dat Van Basten vanwege door stress veroorzaakte hartkloppingen het wat rustiger aan ging doen en niet langer eindverantwoordelijk was voor het eerste. Die taak zou bij Alex Pastoor komen te liggen.

Maar tijdens alle gesprekken over de nieuwe situatie lijkt AZ er vanuit te zijn gegaan dat het dicht regelen van dit seizoen voldoende zou zijn. Maar Pastoor is naar Alkmaar gekomen met een tweejarig contract op zak en vindt uit de nieuw voorgestelde contractduur van (slechts?) negen maanden onvoldoende vertrouwen blijken. AZ brengt naar buiten dat beide partijen in goed overleg uit elkaar zijn gegaan, maar ook dat breng geen rust.

Pastoor laat via de media weten verbijsterd te zijn en met AZ door te willen. Ook komt er een verhaal naar buiten over door het management van Pastoor voortijdig gelekte informatie over ‘de situatie Van Basten’ met als gevolg ontslag. Inmiddels gonzen de namen John van den Brom en Bert van Marwijk door de catacomben als nieuwe hoofdtrainer.

Pin It
Bekeken: 986x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/