Alkmaar, 18 september 2014. Om de werkzaamheden rond de Zeswielen veilig te kunnen aanpakken wordt de houten fietsersbrug bij de Zeswielen van 22 september t/m 3 oktober afgesloten. Fietsers en voetgangers die de 'Arie Berkhoutbrug' gebruiken zullen in deze periode een omleiding moeten volgen. Zij worden via de Molenkade en de Zeswielen omgeleid. De omleidingsroutes worden met bebording aangegeven. Alle huizen en bedrijven in de omgeving blijven bereikbaar.

Met ingang van 22 september wordt het opslag- en werkterrein van de aannemer BAM Wegen bij het parkeerterrein nabij het Van der Meijcollege ingericht. Gelijktijdig wordt aangrenzende fietspad aan de nieuwe verkeerssituatie aangepast.

Tussen nu en eind maart 2015 wordt de verkeerssituatie rond de Zeswielen aangepast. Als de werkzaamheden afgerond zijn is de verkeerssituatie voor de fietsers langs de Zeswielen veiliger geworden. De werkzaamheden omvatten de aanleg van een fietspad aan de zijde van de Hoornse Vaart en een aanpassing van het kruispunt Zeswielen met de Rekerdijk / Frieseweg nabij de Zeswielenbrug. Om de aanleg van het fietspad mogelijk te maken wordt er tussen de Zeswielenbrug en de Arie Berkhoutbrug langs de oever van de Hoornse Vaart een nieuwe oeverconstructie geplaatst en wordt de huidige dijkconstructie van de Zeswielen over een breedte van 2-3 meter verbreed.

Bewoners, bedrijven en andere belanghebbenden in de directe omgeving zullen enige hinder ondervinden van de werkzaamheden. De gemeente doet er alles aan om dit tot een minimum te beperken.

Pin It
Bekeken: 1364x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/