Ursem, 19 september 2014. Donderdagmorgen rond 00.40 uur kreeg de politie melding dat er mensen waren gezien die zich verdacht ophielden bij een bedrijfspand aan het Nijverheidsterrein in Ursem. Toen de politie ter plaatse kwam zagen zij er nog juist drie wegrennen. Direct werd het gebied afgezet. Vervolgens is er met een helikopter en een politiehond gezocht. Agenten troffen een 35-jarige Haarlemmer liggend in een weiland tussen de koeien. Hij is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De verdachte bleek een full-color lid van de Outlaw Motorgang Trailertrash. De andere twee wisten te ontkomen.

Bij controle van het betreffende bedrijfspand bleek inderdaad ingebroken te zijn. Binnen trof de politie een in werking zijnde hennepkwekerij met ongeveer 300 planten. Vermoedelijk zijn de inbrekers er vandoor gegaan met een hoeveelheid henneptoppen. De planten en de benodigde apparatuur uit de plantage (lampen, transformatoren e.d.) worden door de politie in beslag genomen.

De aanpak van 'outlaw' motorbendes heeft een hoge prioriteit voor de politie, gemeente en Openbaar Ministerie. Leden zijn op grote schaal betrokken bij criminele en/of ondermijnende activiteiten op het gebied van onder meer wapens, drugs en intimidatie. Hierbij wordt door de betrokken partners gekeken naar de meest effectieve werkwijze; dit kan zowel bestuurlijk, strafrechtelijk of anderszins zijn.

Pin It
Bekeken: 1068x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/