Heerhugowaard, 04 september 2014. Donderdag 11 september barst het nieuwe theaterseizoen bij Cool kunst en cultuur los met een staconcert van De Dijk. Alle stoelen gaan uit de Rodi Media zaal waardoor het theater in een klap wordt omgetoverd tot zinderende poptempel.

De mannen van De Dijk staan aan de vooravond van de presentatie van hun nieuwe album (oktober), waarvan komende week de eerste single uitkomt. Dit nieuwe repertoire zal dus zeker niet ontbreken tijdens het concert. Uiteraard is er ook meer dan voldoende aandacht voor de grote hits en repertoire uit het verleden.

De deuren van de Rodi Media Zaal openen om 20:15 uur, de voorstelling begint om 21:00 uur. Kaarten á €27,50 zijn verkrijgbaar via de website van Cool of tijdens de reguliere openingstijden via de servicebalie.

Pin It
Bekeken: 1345x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/