Groet, 3 september 2014. Woensdagavond is een wielrenner gewond geraakt toen hij bij een ongeval met een motor betrokken raakte. De man reed samen met zijn wielrenmaatje op het fietspad langs de Heerenweg in Groet en in de richting van richting Camperduin. Een motorrijder die op de hoofdbaan reed kwam echter het fietspad op om rechtsaf te slaan. De laagstaande zon zorgde ervoor dat de motorrijder de fietser niet op tijd zag. Eenmaal op het fietspad zag hij de fietser alsnog, remde om een ongeluk te voorkomen, maar kwam daarbij zelf ten val. De wielrenner klapte daardoor op en over de motor.

Door de klap is de wielrenner enige tijd buiten bewustzijn geweest en heeft hij een snee boven het oog opgelopen. Hij is voor behandeling en controle naar het ziekenhuis vervoerd. De motorrijder en de andere wielrenner zijn niet gewond geraakt. 

Pin It
Bekeken: 1589x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/