Alkmaar, 03 september 2014. AZ heeft woensdag op de eigen website te kennen gegeven dat het trainer Marco van Basten meer tijd gunt om te herstellen van zijn fysieke ongemakken. Hij zal pas maandag 15 september weer in actie komen. Dat betekent dat Alex Pastoor en Dennis Haar tijdens het oefenduel met met KV Mechelen op woensdag 4 september weer aan het roer staan. Het thuisduel met sc Heerenveen op zaterdag de 13e moet de laatste wedstrijd zijn dat de spelers het zonder Van Basten moeten stellen.

"Als club nemen wij onze verantwoordelijkheid", reageert Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart op de AZ-pagina. "Op advies van onze clubarts en in goed overleg met Marco is besloten dat rust het herstel zal bespoedigen. Voetbal is heel belangrijk, maar een goede gezondheid staat voorop."

Pin It
Bekeken: 887x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/