Langedijk, 31 augustus 2014. Toen het nieuwe college van Langedijk een aantal maanden geleden het plan voor een adventurepark aan het Geestmerambacht opnieuw op tafel legde waren vele natuurliefhebbers niet blij, omdat het park direct tegen het natuurpark De Kleimeer moet komen te liggen. Het burgerinitiatief  'Bescherm de natuur in het Geestmerambacht' startte halverwege juni en een handtekeningenactie en een online petitie om de gemeente te overtuigen het park niet op die plek te bouwen. Er zijn inmiddels 1600 handtekeningen verzameld om aan het college van Langedijk en het Recreatieschap te overhandigen, aldus Dichtbij.

Het Burgerinitiatief denkt dat stelt dat de het adventurepark, een plan van De Geus, de natuur er direct aangrenzend onomkeerbaar zou verstoren. Zij zien weinig draagvlak in Langedijk voor uitbreiding van recreatieve mogelijkheden, eerder dat men er juist helemaal niets in zien. Daarom wil het dat De Geus zijn park in ieder geval 130 meter verderop bouwt. De verzamelde handtekeningen zullen aan het college van B&W en aan het Recreatieschap worden aangeboden.

Het volledige plan van het Adventure park Geestmerambacht is -hier- te vinden.

20140618 adventurepark geestmer

Pin It
Bekeken: 1295x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/