Alkmaar, 31 juli 2014. Van 13 juli tot en met 17 augustus vindt de 25e International Music Sessions (TIHMS). Internationaal toptalent reist naar Noord-Holland om masterclasses te volgen en concerten te geven. Tijdens de Summer Academy worden jonge getalenteerd musici intensief gecoacht door gerenommeerde internationale musici. De masterclasses en de concerten kunnen leiden naar concerten in belangrijke concertzalen in Nederland en Europa en een beslissende stap zijn in het opbouwen van een (internationale) carrière. Er vinden in totaal 104 evenementen plaats op prachtige locaties van Muiden tot Texel.

De openbare concerten en masterclasses worden van 29 juli tot en met dinsdag 12 augustus gehouden en zijn toegankelijk voor publiek. Ze vinden plaats in de Bergense Ruïnekerk, de Remonstrantse Kerk in Alkmaar en het Muiderslot bij Muiden. Een nieuwe locatie dit jaar is de Cultuurkoepel in Heiloo. Deze locatie is een rijksmonument en is recentelijk opnieuw in gebruik genomen als concertzaal. Er zijn masterclasses voor viool, cello en piano. Ze worden gegeven door gerenommeerde musici als Krzysztof Wegrzyn (viool), Reinhard Latzko (cello) en Jiri Hlinka (piano). Nieuw dit jaar is dat er ook pianotrio’s deelnemen aan de masterclasses en concerten. 

De beste musici van de Summer Academy mogen deelnemen aan de New Masters on Tour series, met concerten in het Concertgebouw Amsterdam, Theater Odeon in Zwolle en andere locaties in binnen- en buitenland. Op deze manier kan de Summer Academy jonge topmusici helpen bij het vestigen van hun naam en de ontwikkeling van hun carrière.

Meer informatie op de website van TIHMS.

 

Pin It
Bekeken: 1319x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/