Alkmaar, 10 juli 2014. Woensdagavond rond 22.15 uur is een 16-jarige Alkmaarder beroofd van zijn smartphone. De jongeman fietste over de Geesterweg en was aan het bellen. Hij werd ingehaald door twee mannen die op een fiets reden. Degene passagier zat griste daarbij de telefoon uit handen van de jongen. Toen hij achter de dieven aan reed om zijn telefoon terug te krijgen, werd hij bedreigd en besloot hij de mannen te laten gaan.

De politie is op zoek naar de verdachten. Zij hebben het volgende signalement: de bestuurder van de fiets is een man van midden twintig, zo’n 1.82 m lang en met een mollig postuur. Hij droeg een zwarte sweater met een capuchon. De mannelijke passagier is tussen de 25 en 30 jaar oud. 1.78 m groot met een mager postuur en kort blond stekelhaar. Hij droeg een halflange oranje jas en op zijn rug een tas met rode touwtjes. Wie informatie heeft over deze straatroof, wordt verzocht 0900-8844 te bellen. Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 1042x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/