Alkmaar, 10 juli 2014. Vrijdag 11 juli luidt de heer Van Zwienen, directeur van Van Zwienen autobedrijven, om 10.00 uur de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Hét teken dat de markt, geheel volgens traditie, kan beginnen. Voorafgaand aan de opening van de kaasmarkt wordt het gezelschap van de heer Van Zwienen door burgemeester Bruinooge, mevrouw Bruinooge en wethouder Van de Ven ontvangen in het stadhuis. Bij het gehele gezelschap zijn de heer Reurekas, directeur autobedrijf Van Zwienen Zaanstad b.v., de heer Van Zeggeren, directeur Thunnissen Groep Alkmaar en de heren Jonk, van Jonk vastgoed, met hun echtgenotes.

Jonk Vastgoed en Tunnissen Select Projecten realiseren op dit moment in opdracht Van Zwienen Autobedrijven het Peugeot / Citroën Experience Centre voor het gebied Noord-Holland-Noord. Het Experience Centre vormt de grote regionale showroom voor de twee automerken. Door de samenvoeging van deze twee merken is het mogelijk gemaakt een showroom neer te zetten waar alle modellen en typen beschikbaar en te zien zijn. Op 19 juni jongstleden is de eerste paal geslagen van het gecombineerde bedrijf, inclusief benzinestation aan de Helderseweg. 

De heer Van Zwienen heeft tijdens de veiling van de Rotary Alkmaar-Bergen de kavel “het luiden van de bel van de Alkmaarse kaasmarkt” weten te bemachtigen.

Pin It
Bekeken: 971x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/