Alkmaar, 2 juli 2014. Alkmaar Sport organiseerde afgelopen (lange) weekend, in samenwerking met Holland Beach Soccer en in opdracht van de gemeente Alkmaar, een sportief Beach Event op de Paardenmarkt. Het hele weekend deden jong en oud mee aan diverse sportactiviteiten. Ondanks een regenbuitje op vrijdagochtend bleef het de rest van het weekend droog en liet de zon zich regelmatig zien. Vrijdagochtend waren kinderen, kinderdagopvangcentra ’s, ouders, opa's en oma’s in grote getale aanwezig om te spelen in de grootste zandbak van Nederland. Ruim 80 kinderen waren deze ochtend aanwezig om lekker te spelen in de zandbak. In de middag hebben leerlingen van bijzonder onderwijsinstelling Alk kunnen genieten van een vijfkamp. Om 17.00 uur begon het spectaculaire trefbaltoernooi met bedrijventeams waar totaal ruim 75 personen aan meededen. Er werd afgesloten met een heerlijke barbecue bij Burgers en Zo.

Zaterdag 28 juni hebben de toeschouwers kunnen genieten van fanatiek en hoogstaand beachvoetbal. De vele toeschouwers werden beloond met een promotiewedstrijd waar onder andere Michael Mols, Olaf Lindebergh en Yes-R meespeelden. Yes-R sloot de wedstrijd af met een optreden. 

Zondagochtend vanaf 10.00 uur konden fanatiekelingen meedoen met de sportlessen van The Bootcamp Club. Van 10:00 tot 11:00 uur werd er een Low Intensity Bootcamp Clinic gegeven en van 11.00 tot 12.00 uur een Power Bootcamp, waarbij de aanwezige sporters aan het werk mochten met kettlebells en zandzakken. Zondagmiddag werd er een volleybaltoernooi gehouden door de grootste talenten van Noord-Holland. Daarnaast hadden bezoekers ook de mogelijkheid om vrij te spelen op het daarvoor bestemde veld.

 

Foto: Zware bootcamp oefeningen in het zand op de Paardenmarkt (Mirjam van der Welle)

 

Pin It
Bekeken: 1091x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/