Alkmaar, 2 juli 2014. Het Groot Alkmaars Dictee, dat gehouden zou worden op zaterdag 5 juli om 20.00 uur, is afgelast. De organisatie heeft hiertoe besloten omdat Nederland op deze avond in de kwartfinale van het WK voetbal speelt. De organisatie wil iedereen in de gelegenheid stellen om de wedstrijd te bekijken. Inmiddels is er ook een aantal afmeldingen. Het dictee wordt verplaatst tot nader order; alle deelnemers worden geïnformeerd.

Het optreden van de Koningsacademie met het programma ‘Mooi Lied’ is verplaatst naar de middag en zal plaatsvinden van 16.00 tot 17.00 uur. Begeleid door bekende gitarist Erwin van Ligten zingen Mathieu Engels, Kirsten van Teijn, Kiki Schippers en Elke Vierveijzer mooie liederen van Jan Boerstoel, Hans Dorrestijn, Boudewijn de Groot, Harrie Jekkers, Jeroen van Merwijk, Maarten van Roozendaal, Bram Vermeulen, Willem Wilmink en anderen. Het optreden is gepland op het Canadaplein en gratis toegankelijk.

Pin It
Bekeken: 1672x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/