Alkmaar, 30 juni 2014. Zaterdag heeft Groen Links enquêtes afgenomen in Oterleek, Oost-Graftdijk en in de Alkmaarse wijken Nassaukwartier en Bergermeer. Er werd gevraagd naar wat mensen bezighoudt en waar ze zich zorgen over maken, maar ook naar wat Groen Links als speerpunten zou moeten kiezen. Het viel op dat veel mensen in Oterleek en Oost-Graftdijk tevreden zijn over hun dorp. Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten genoemd, waarbij verkeersveiligheid, betrouwbaar bestuur en Openbaar Vervoer de boventoon voerden. De natuur en de aanstaande decentralisatie van de zorg zijn zorgenpunten. Dit komt overeen met met de uitkomsten van eerdere enquêtes in Driehuizen, West Graftdijk en Schermer.

In Alkmaar werden een aantal andere verbeterpunten Alkmaar genoemd, voorzieningen voor jongeren en cultuur in de stad voerden de lijst aan, maar ook hier maakt men zich zorgen over de decentralisatie van de zorg. Over de eigen wijk zijn de bewoners van het Nassaukwartier en de Bergermeer over het algemeen tevreden. De gesprekken met bewoners heeft GroenLinks naar eigen zeggen inspiratie, motivatie en extra energie gegeven.

Pin It
Bekeken: 1126x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/