Alkmaar, 30 juni 2014. Op 6 juli is de Paardenmarkt het toneel van wijnevenement Festa del Vino. In een  sfeer van ‘la dolce vita’ kunnen niet alleen veel verschillende wijnen en culinaire hapjes geproefd worden, je komt ook meer te weten over wijn en eten. Zo vertellen wijngaardenier Peter de Boer en drie bekende Franse wijnmakers de verhalen achter hún wijnen en over wijn maken en laten gastronomische specialisten je kennis maken met verrassende wijn & spijscombinaties. Deze eerste editie van dit evenement is georganiseerd samen met ruim twintig bedrijven uit Alkmaar en omgeving. Voor Festa del Vino hebben regionale wijnhuizen de handen in één geslagen, gestimuleerd door de stichting Festa del Vino.

Volgens organisator en voorzitter Martin Douma is het “redelijk uniek dat ondernemers gezamenlijk een visie ontwikkelen om meer mensen te verleiden om naar de wijn speciaalzaken te komen." Want, zo gaat Douma verder “daar moet je toch echt zijn als je meer bewust een wijn wil kiezen." De organisatie heeft ook gedacht aan de kinderen, er is geen ballenbak maar wel een heel leuke speelhoek met een grote speelgoed koe. En voor jong en oud is er het ludieke ‘druiven stampen’ voor het goede doel.

Pin It
Bekeken: 1383x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/