Alkmaar, 10 juni 2014. Zaterdag 28 juni tussen 11.00 en 15.00 uur biedt de bibliotheek in De Mare de mogelijkheid om in gesprek te treden met mensen uit andere culturen. In de mensenbibliotheek kan men mensen ‘lenen’ die niet in Nederland zijn geboren. Stichting Multicultureel Alkmaar Jong en Oud en Bibliotheek Kennemerwaard geven belangstellenden de gelegenheid kennis te maken met iemand die niet in Nederland is geboren. Stichting Majo heeft het doel een betere samenleving te creëren waarin een ieder zich thuis voelt. Dit doen ze door mensen samen te brengen. 

In de bibliotheek komen culturen bijeen, om te zoeken naar informatie in de vorm van boeken, dvd ?s, muziek en lezingen over allerlei onderwerpen. Op 28 juni is die informatie direct te halen bij kleurrijke mensen. Op een informele manier kan je een praatje maken en vragen stellen over het land van herkomst, de taal, het leven, de cultuur, de religie, kunst, literatuur, enzovoort.

De multiculturele activiteit vindt plaats op zaterdag 28 juni in de bibliotheek van Alkmaar De Mare, Laan van Straatsburg 2. Iedereen is van harte welkom tussen 11.00 en 15.00 uur. De toegang is gratis. De gasten zullen de bezoekers ontvangen met een kopje thee of koffie en een hapje uit het land van herkomst.

Pin It
Bekeken: 1454x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/