Amsterdam, 10 juni 2014. De jongens van Bluedesk en de meisjes van De Zandloper uit Alkmaar namen zaterdag 7 juni deel aan de landelijke finale van Cruyff Courts 6 vs 6 bij het Olympisch Stadion in Amsterdam. Van ruim 20.000 kinderen hadden zij het tot de finale geschopt, waarin acht jongensteams en acht meidenteams om de landelijke titel streden. Ook nu speelden beide teams weer erg goed, maar helaas moesten zij de titel laten aan Buurtwerk het Oude Noorden en de Nelson Mandela School, beide uit Rotterdam. Bluedesk eindigde 3e en De Zandloper werd 2e.

De twee Cruyff Courts Kampioenen van Nederland speelden zondag een officieel WK op het voorplein van het Olympisch Stadion tegen de kampioenen uit Spanje, Denemarken, Engeland, Israël, Maleisië en Brazilië.

Gedurende de dag konden de kinderen ook deelnemen aan verschillende side events zoals een interactieve voetbalmuur, een roei challenge, een mega trampoline en een kookworkshop bij de Culibus. Daarnaast konden de deelnemers kans maken op een familie trip naar een Spaanse Vueling bestemming bij de Vueling Penalty Shootout. Iedere deelnemer kon via drie penalty’s punten schoren door op het speciale Vueling Penalty gatendoek te schieten. Vueling ondersteunt hiermee de Cruyff Foundation tijdens de Cruyff Courts 6 vs 6.

(foto: Facebookpagina JCF)

20140608 cruyff courts 6v6

Pin It
Bekeken: 925x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/