Alkmaar, 10 juni 2014. Voor schoolverlaters die zich nog niet hebben aangemeld voor een mbo-vervolgopleiding, organiseert het ROC Horizon College op donderdagmiddag 19 juni de 'Choice for Horizon'. Op de locaties Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend krijgen schoolverlaters gerichte informatie over de mbo-opleidingen die het Horizon College aanbiedt. De late beslissers worden samen met hun decaan en ouders uitgenodigd voor de voorlichtingsmiddag.

Decanen kunnen hun leerlingen vooraf aanmelden en aangeven in welke opleidingen ze geïnteresseerd zijn. Vanuit elke opleiding zijn voorlichters aanwezig om de leerlingen zo goed mogelijk te informeren. Om eventuele twijfels over de geschiktheid voor een mbo-opleiding weg te nemen, kunnen leerlingen terecht bij de DIA (Deelnemers Informatie & Advies) en bij de loopbaanadviseurs van het Horizon College. De voorlichtingsmiddag duurt van 13.30 uur tot 17.00 uur en leerlingen kunnen zich direct aanmelden voor een opleiding.

Pin It
Bekeken: 1222x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/