Alkmaar, 10 juni 2014. Wegens groot succes organiseert Zomer op het Plein ook deze zomer weer het Groot Alkmaars Openbaar Dictee. Maar liefst 100 deelnemers kunnen op zaterdagavond 5 juli om 20.00 uur op het Canadaplein hun taalkennis testen. Het dictee is onderdeel van Zomer op het Plein. Als intermezzo is er een optreden gepland van studenten van de Koningstheateracademie. Zij brengen een Kleinkunstprogramma met de titel ‘Mooi Lied’: een selectie van de mooiste Nederlandse kleinkunstliederen. Van Sonneveld tot Maarten van Roozendaal: 'Om te janken zo mooi’.

Het Groot Alkmaars Dictee, dat mede mogelijk gemaakt wordt door de Alkmaarsche Courant, Bibliotheek Kennemerwaard en Boekhandel Feijn is dit jaar geschreven door de winnaar van twee jaar geleden: Jitze Nijdam uit Alkmaar. Jitze: “In het Groot Alkmaars Dictee 2014 gaan de deelnemers terug naar de jaren negentig van de vorige eeuw, waarin voor het eerst een dictee in een café werd afgenomen. Taalkundig gaan ze af en toe nog íets verder terug in de tijd.

De drie beste dicteeschrijvers worden beloond met mooie prijzen. De eerste prijs is een theaterbon van € 50 en een verhuisdoos vol nieuwe boeken. De tweede prijs is een Groot Abonnement voor Bibliotheek Kennemerwaard en de derde prijs bestaat uit twee toegangskaarten voor de voorstelling ‘Trio Giphart en Chabot’ van Ronald Giphart en Bart Chabot.

Aanmelden kan voor 27 juni via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘Groot Alkmaars Dictee 2014’ en volledige persoonsgegevens. Deelname is gratis. Deelnemers ontvangen na aanmelding per e-mail een bevestiging. Het Groot Alkmaars Openbaar Dictee is er voor Alkmaarders én niet Alkmaarders.

Pin It
Bekeken: 978x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/