Alkmaar, 01 juni 2014. maar liefst 75 Japanse zwemmers waren zondag te gast bij DAW in de Hoornse Vaart. Vorig jaar heeft Dhr. Okumura van JSS Corp locaties bekeken die geschikt waren voor Het Osaka Grand Master event. De Hoornse Vaart viel in de smaak bij de chairman van de JSS Corporation en er werden telefoontjes gepleegd vanuit Osaka, Japan naar de Hoornse Vaart, Alkmaar. Teamleider Jan Wit dacht eerst aan een grap maar had toch al snel in de gaten dat het om een serieus bezoek ging. Het Osaka-Alkmaar Grand Master event is voor de Japanners de afsluiting van een rondreis door Frankrijk, België en Nederland.

Het gaat om zwemmers in de leeftijd van 22 tot 83 jaar uit Japan die via de miljoenenstad Osaka een bijna even groot aantal zwemmers uit Alkmaar en regio ontmoeten. De oudste zwemmers uit beide steden zijn 83 jaar. Daarmee is maar weer eens aangetoond dat zwemmen tot op zeer hoge leeftijd kan worden volgehouden. Jonge DAW talenten escorteerden de oudste Japanse zwemmers tijdens de series die ze zwemmen. De JSS Corp is een keten van meerdere zwemscholen met in totaal zo'n 10.000 leden. Het bedrijf is genoteerd aan de Tokyo Stock Exchange.

 

Pin It
Bekeken: 1578x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/