Koedijk, 01 juni 2014. Zondagavond zijn op de T-splitsing Kanaaldijk / N504 vier mensen gewond geraakt bij een aanrijding. De bestuurder van een zwarte Citroën Picasso wilde even voor half zeven de N504 oprijden, maar omdat hij vanaf de richting Schoorldam kwam moest hij daarvoor eerst de andere weghelft oversteken. Daarbij zag hij een klassieke Porsche 911 over het hoofd. De bestuurder van de 911 kon een aanrijding niet meer vermijden en klapte met zijn klassieker op de Citroën.

Zowel beide bestuurders als beide bijrijders zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De inzittenden van de Porsche naar het MCA in Alkmaar, het oudere echtpaar uit de Citroën naar het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. De bestuurder van de Citroën verklaarde de Porsche niet gezien te hebben vanwege de zon. (foto's: DNP.NU / Douwe de Vries)

20140601 koedijk 001

 

Pin It
Bekeken: 1265x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/