Broek op Langendijk, 08 mei 2014. Het Indian Summer Festival in Broek op Langedijk zal dit jaar plaatsvinden op 14 en 15 juni. Maakte de organisatie eerder al bekend dat Lily Allen de zondag zal afsluiten laten ze nu weten dat de zaterdag zal worden afgesloten door niemand minder dan Underworld. Verder zijn er nog een aantal nieuwe namen aan de line up toegevoegd. Onder andere Shermanalogy, Michael Mendoza, Jimmy Carris, Ronnie Flex en MC Haits komen het festival opluisteren.

De lokale helden De Weerwolven presenteren een eigen area met onder meer Rob Hes, Holistic Matter, Heiko Laux, Bram Fidder en Elédi. Daarnaast zullen de Jeugd van Tegenwoordig, Crystal Fighters, Novastar en de dj´s Chase & status optreden tijdens het festival. Een dagticket voor het Indian Summer Festival kost 49 euro, een weekendticket 64, en een weekendticket met campingplaats 89 euro. Kaarten zijn uitsluitend te verkrijgen via de website van het Indian Summer Festival.

IndianSummerFestival2014

Pin It
Bekeken: 1295x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/