Alkmaar, 07 mei 2014. De gemeente kreeg het verzoek om toestemming te verlenen voor het vestigen van een lunchroom op het adres Hekelstraat 31. Hier zat voorheen Color & Hair by Joyce. De initiatiefnemer achtte het een mooie locatie omdat er vintage-achtige artikelen als kunst, woonaccessoires en meubels verkocht zou worden van lokale ondernemers. De Hekelstraat heeft het maximum van 10% aan horecaondernemingen al bereikt en aangezien horeca meer dan 20% van het vloeroppervlak zal bestrijken, heeft de gemeente het verzoek afgewezen.

De gemeente gaat in overleg met de ondernemer om te kijken welke mogelijkheden er wel zijn. Een optie voor horeca categorie 3 is de Kanaalkade 91, maar deze geniet duidelijk niet de voorkeur omdat het oppervlak veel groter is (113 m2 tegen 65m2) en, in tegenstelling tot de 'd Oude Stad, volgens de ondernemer de Kanaalkade niet de juiste sfeer heeft.

Pin It
Bekeken: 2219x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/