Alkmaar, 08 mei 2014. Begin februari heeft het college een beslissing genomen over de financiering van de afslag A9 bij Heiloo. Door een herverdeling van de kosten voor die afslag valt de bijdrage van de gemeente Alkmaar echter fors lager uit. Het gaat om een meevaller van 2,7 miljoen euro. Bovendien ligt het financiële risico, dat kon oplopen tot 5,2 miljoen euro nu bij de provincie. De bijdrage van Alkmaar zou worden betaald van het geld dat gereserveerd was voor de verdere ontwikkeling van bedrijventerrein Boekelemeerzuid 2. Het voorstel is nu om de meevaller ten gunste te laten komen van algemene middelen. Ook is er een voorstel om 1 miljoen euro te besteden aan poppodium Victorie.

Maar ook de mogelijkheid om een deel van het geld terug te laten stromen in de ontwikkeling van het nieuwe bedrijventerrein wordt opengehouden. Door bijvoorbeeld de grondprijs te verlagen zou het bedrijventerrein aantrekkelijker worden voor bedrijven. Het college gaat zich de komende tijd beraden over de bestemming van de financiële meevaller.

Pin It
Bekeken: 1640x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/