Alkmaar, 08 mei. In januari 2013 heeft de raad besloten het Zeswielentracé niet om te leggen, maar op te waarderen waarbij met name een veilige oplossing wordt gezocht voor het langzaam verkeer. Wil men het op 3 februari 2014 verkozen fietspad met twee richtingen aan de waterzijde kunnen aanleggen, moest wel nog het een en ander aangepast worden in de bestemmingsplannen als het gaat om regeltjes en toegewezen bestemmingen. De wijzigingen die het college voorstelt worden in de raadsvergadering van 12 juni besproken. Daarnaast moet een recreatievaartuig tijdelijk verplaatst worden voor de aanleg van het fietspad. De eigenaar is akkoord gegaan vóór 1 juni 2014 de boot te verplaatsen, tegen een vergoeding.

In het bestemmingsplan worden nieuwe bouwmogelijkheden gecreëerd. Voor de aanleg van de variant “fietspad (twee richtingen) aan
de waterzijde” is € 2.750.000,- nodig. In het andere deel van het plangebied worden geen ontwikkelingen mogelijk gemaakt waarvoor de gemeente de kosten zou moeten dragen. Het bestemmingsplan is hiermee financieel- economisch uitvoerbaar zonder exploitatieplan, aldus het college.

Het nieuwe plan wordt geplaatst op de landelijke website Ruimtelijke Plannen voor de wettelijke zes weken inzage. Men kan beroep en voorlopige voorziening worden ingediend bij de Raad van State.

Pin It
Bekeken: 1140x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/